Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η μεταμόρφωση του Nissan R35 GT-R από την Artisan Vehicle Design

Επιμέλεια: Αλέξης Σφαέλος

H Artisan Vehicle Design με έδρα το Λονδίνο ξαναζωντανεύει την σειρά Skyline με τον δικό της τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με βάση το Nissan R35 GT-R, η Artisan ξεκινά τη μεταμόρφωση αντικαθιστώντας τα εξωτερικά τμήματα με ανασχεδιασμένες, κατασκευασμένες από ανθρακόνημα εναλλακτικές επιλογές, εμπνευσμένες από την αισθητική της δεκαετίας του 2000.”

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μπροστινό μέρος, τα ορθογώνια φώτα, μαζί με ένα πιο επιθετικό καπό, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει ένα νέο σύστημα εξάτμισης με διπλή απόληξη. Συνολικά η εμφάνιση του παραμένει ξεκάθαρα σαν αυτή του R35, αλλά χάρη στα νέα εξωτερικά στοιχεία, στις νέες ζάντες με έξι ακτίνες και στο γενικό design με περισσότερες γωνίες, αυτό το GT-R μας φέρνει στο μυαλό τον R33 GT-R LM.

Η Artisan δηλώνει επίσης ότι οι πελάτες μπορούν να ζητήσουν συγκεκριμένες αλλαγές στο εξωτερικό ανάλογα με το γούστο τους. Μια ποικιλία χρωμάτων που υποκινεί προς τα παλιά GT-Rs μπορεί επίσης να επιλεγεί, συμπεριλαμβανομένων των «Bayside Blue», «Midnight Purple» και «Silica Brass».

Μηχανικά, το αυτοκίνητο θα διατηρήσει τον twin-turbocharged 3.8-λίτρων V6, αλλά θα ανακατασκευαστεί πλήρως επιτρέποντας στους πελάτες να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο επίπεδα ισχύος: ένα «Track Edition» με 800 ίππους και ένα «Ultimate Edition» με 1,000 ίππους.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι δεν πρόκειτε γιας ένα ακόμη GT-R που θα κυριεύσει στις πίστες. Η Artisan έχει δηλώσει τις προθέσεις της να αναβαθμίσει τα φρένα, τα ελαστικά και την ανάρτηση για να διασφαλίσει ότι η δύναμη του μπορεί να διαχειριστεί και στις στροφές.

Η καμπίνα έχει τραβήξει εξίσου πολλή προσοχή όσο και το εξωτερικό και χαρακτηρίζεται από μια πλήρη ανανέωση με ανθρακονήματα και Alcantara. Υπάρχει επίσης ένας προσαρμοσμένος επιλογέας ταχυτήτων, τιμόνι και καθίσματα bucket.

Η πρώτη έκδοση του concept θα είναι έτοιμη μέχρι το τέλος του καλοκαιριού του 2024 και θα παρουσιαστεί στην έκθεση SEMA στο Λας Βέγκας προς το τέλος του 2024. Η παραγωγή θα ξεκινήσει στο Χάνοβερ της Γερμανίας.



Source link