29 Σεπτεμβρίου 2024

Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Εξάρχεια: Δύο συλλήψεις μετά από επιθέσεις σε διμοιρία

Δύο άτομα συνελήφθησαν χθες βράδυ στην περιοχή των Εξαρχείων καθώς, σύμφωνα με την αστυνομία, συμμετείχαν σε επιθέσεις εναντίον διμοιριών των ΜΑΤ. Γύρω στις 10 και μισή υπήρχε προγραμματισμένη συγκέντρωση ατόμων στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος. Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονταν για τον θανάσιμο τραυματισμό του 17χρονου στη Βοιωτία από αστυνομικό.

Κάποια στιγμή, γύρω στις 11 το βράδυ, δυο ομάδες περίπου σαράντα ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, επιτέθηκαν στους αστυνομικούς εκτοξεύοντας εναντίον τους πέτρες, γυάλινα μπουκάλια, κροτίδες και άλλα αντικείμενα. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 38χρονο και λίγο αργότερα και έναν 31χρόνο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, «οι κατηγορούμενοι αντιστάθηκαν σθεναρά κατά τη σύλληψη τους ενώ κατά τη σύλληψη του 31χρονου, άτομα που βρισκόταν πλησίον του σημείου της σύλληψης, επιτέθηκαν εκ νέου με ρίψη καρεκλών, γυάλινων μπουκαλιών και ποτηριών κατά των αστυνομικών δυνάμεων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



Source link