Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Γερμανία (16η αγωνιστική): Εμβόλιμη δράση με τρεις αναμετρήσεις


 

Η 16η αγωνιστική της Bundesliga κάνει “σεφτέ” απόψε (19/12), με την ποδοσφαιρική “αστερόσκονη” να μεταφέρεται σε Βρέμη, Ντόρτμουντ και Ζίνσχαϊμ.

Πρώτη “σέντρα” στις 19:30, όπου Λειψία φιλοξενείται από τη Βέρντερ Βρέμης, με τους “ταύρους” να θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σερί των τεσσάρων νικών σε όλες τις διοργανώσεις και να παραμείνουν σε επαφή με την κορυφή (32 βαθμοί). Από την άλλη, η Βέρντερ έχει 15 βαθμούς και απέχει πέντε από την επικίνδυνη ζώνη, όμως παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης στις δύο τελευταίες τις αναμετρήσεις. Χωρίς Πίπερ, Κεϊτά, Σταρκ και Βέλκοβιτς οι γηπεδούχοι, εκτός οι Όρμπαν και Όλμο για τους φιλοξενούμενους.

Στις 21:30, η Μπορούσια Ντόρτμουντ θέλει να επιστρέψει στις νίκες ύστερα από τέσσερις αγώνες, υποδεχόμενη τη Μάιντς. Οι Βεστφαλοί έχουν “πέσει” από την πρώτη τετράδα (26 βαθμοί), ενώ η Μάιντς αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά ζητήματα, που την έχουν φέρει στην τελευταία θέση (9 βαθμοί). Στις απουσίες των Ριέρσον και Νμέτσα ήρθε να προστεθεί αυτή του Αντεγέμι για τους γηπεδούχους, ενώ πολλές είναι οι απουσίες για τους φιλοξενούμενους, με εξέχουσες τους Μπαρέιρο, Τσέτνερ και Βάιπερ.

Την ίδια ώρα (21:30) στο Ζίνσχαϊμ, η Χόφενχαϊμ φιλοξενεί την Ντάρμσταντ, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε εντελώς διαφορετική πορεία. Οι μεν γηπεδούχοι είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας (23 βαθμοί), οι δε φιλοξενούμενοι είναι “ουραγοί” (9 βαθμοί). Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από ήττες την προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σημαντική η απουσία του Βέγκχορστ για τη Χόφενχαϊμ, εκτός οι Μπάντερ, Νιρνμπέργκερ, Τσίμερμαν και Μέλεμ για την Ντάρμσταντ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής στην Bundesliga:

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου

19:30 Βέρντερ Βρέμης – Λειψία
21:30 Μπορούσια Ντόρτμουντ – Μάιντς
21:30 Χόφενχαϊμ – Ντάρμσταντ

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου

19:30 Ουνιόν Βερολίνου – Κολωνία
21:30 Μπάγερ Λεβερκούζεν – Μπόχουμ
21:30 Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Γκλάντμπαχ
21:30 Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου
21:30 Στουτγκάρδη – Άουγκσμπουργκ
21:30 Χάιντενχαϊμ – Φράιμπουργκ

Δείτε την αναλυτική βαθμολογία της Bundesliga, ΕΔΩ.//ΓΘ



Source link