Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Βέρμπιτς: «Αξίζαμε περισσότερα στο πρώτο ημίχρονο» (video)


 

Στη δυσκολία της αναμέτρησης στάθηκε ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού στις δηλώσεις του μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. 

Οι “κίτρινοι” εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη του Παναθηναϊκού και επικράτησαν με 2-0 στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την 12η αγωνιστική της Super League. Μετά το φινάλε του αγώνα, ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας του, τονίζοντας πως οι “πράσινοι” δεν είχαν προβλήματα στα ντέρμπι και πως άξιζαν κάτι καλύτερο σήμερα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα. Νομίζω ότι αξίζαμε περισσότερα. Έπρεπε να σκοράρουμε στις ευκαιρίες μας στο πρώτο μέρος. Δεν το κάναμε και τιμωρηθήκαμε. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας στο δεύτερο ημίχρονο και ο Άρης είχε αρκετούς χώρους στις αντεπιθέσεις. Την προηγούμενη χρονιά δεν είχαμε προβλήματα στα ντέρμπι. Εμείς εμπιστευόμαστε τους εαυτούς μας! Με τον Ολυμπιακό ήμασταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να βελτιωνόμαστε».//Γ.



Source link