28 Σεπτεμβρίου 2024

Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Αντσελότι για τους τραυματισμούς της Ρεάλ: «Δεν ψάχνω δικαιολογίες, ήρθε η ώρα να εκμεταλλευτούμε τα νέα παιδιά»

Η Ρεάλ Μαδρίτης μετράει μόνο νίκες στο εφετινό Champions League («4 στα 4») και θέλει να «σφραγίσει» την πρωτιά στον 3ο όμιλο στο αυριανό (29/11, 22:00) παιχνίδι με τη Νάπολι στο «Santiago Bernabeu», έχοντας την ψυχολογία στα ύψη, καθώς «πάτησε» πριν από τρεις μέρες και στην κορυφή της LaLiga.

Οι «μερένχες» έχουν χτυπηθεί από τους τραυματισμούς, όμως ο Κάρλο Αντσελότι τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ως δεν πρόκειται ποτέ να ψάξει για δικαιολογίες. «Ο Ματσάρι είναι ένας έμπειρος προπονητής και η αλλαγή προπονητή μπορεί να φέρει έξτρα κίνητρο στους παίκτες. Εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί απέναντι στους Κβαρατσχέλια και Όσιμεν, στις αντεπιθέσεις τους» τόνισε ο Ιταλός τεχνικός και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το πρώτο ματς ήταν ισορροπημένο. Υπήρχαν στιγμές όπου κυριάρχησε η Νάπολι και άλλες που είχαμε εμείς τον έλεγχο. Δεν θα διαφέρει και πολύ το ματς στην Μαδρίτη. Πέρασα πολύ όμορφα στην Νάπολι, δεν έχω διάθεση για… εκδίκηση».

Και συμπλήρωσε για τις απουσίες της «βασίλισσας»: «Δεν μου αρέσει να βρίσκω δικαιολογίες πίσω από τραυματισμούς, θα ήταν έλλειψη σεβασμού για αυτούς παίζουν. Επειδή αυτοί που παίζουν τα πηγαίνουν καλά, συνεισφέρουν περισσότερο από όσο περιμέναμε.

Τώρα ήρθε η στιγμή να εκμεταλλευτούμε αυτούς τους παίκτες: τον Νίκο, τον Γκονσάλο, τον Μάρτιν, τον Ζιντάν (σ.σ. παίκτες της β’ ομάδας). Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά. Η δουλειά που έχει κάνει ο Ραούλ είναι εξαιρετική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπάρχουν παιδιά που είναι έτοιμα στην ομάδα Νέων αλλά και παίκτες όπως οι Μπραχίμ Ντίαθ και Λούκας Βάθκεθ που έχουν παίξει λίγο. Είμαι ήρεμος, όποιος έρχεται από την ομάδα Νέων είναι έτοιμος να παίξει για εμάς…».



Source link