Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ανεβάζει “στροφές” το “τριφύλλι” – www.ertsports.gr


 

Kανονικά συνεχίζει το πρόγραμμα των προπονήσεών του ο Παναθηναϊκός, με τον Φατί Τερίμ να μην έχει στη διάθεσή του τον Μπαρτ Σένκεφελντ λόγω ίωσης. 

Σε υψηλή ένταση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του πρώτου παιχνιδιού για το 2024 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (03/01, 21:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ). Απών από τη σημερινή (29/12) προπόνηση των “πρασίνων” ήταν ο Μπαρτ Σένκεφελντ λόγω ίωσης.

Παράλληλα, επέστρεψε στις προπονήσεις ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τσέριν και Τζούρισιτς. Με θεραπεία συνέχισαν οι Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Συνεχίστηκε σε υψηλή ένταση υπό την καθοδήγηση του Φατίχ Τερίμ η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το πρώτο παιχνίδι του νέου έτους. Το προπονητικό πρόγραμμα της Παρασκευής περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Απών λόγω ίωσης ήταν ο Σένκεφελντ, ενώ προπονήθηκε κανονικά ο Κλεϊνχέισλερ. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Τσέριν και ο Τζούριτσιτς, ενώ συνέχισαν τη θεραπεία τους ο Πάλμερ – Μπράουν και ο Μάγκνουσον».//Γ.



Source link