Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ήττα με κάτω τα χέρια για τον ΠΑΟΚ


 

Οι γυναίκες του “Δικέφαλου του Βορρά” δεν μπόρεσαν να κοιτάξουν στα μάτια την Βισμπάντεν και οι Γερμανίδες πέρασαν με το άνετο 3-0 από το Παλατάκι, βάζοντας γερές βάσεις πρόκρισης στην τετράδα του Challenge Cup.

Υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Βισμπάντεν και ψάχνει… θαύμα πρόκρισης ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ εντός έδρας και πλέον για να βρεθεί στα ημιτελικά του Challenge Cup γυναικών, θα πρέπει να υπερβάλει εαυτόν σε μία εβδομάδα στη Γερμανία.

Η Βισμπάντεν μπήκε καλύτερα στο ματς και εκμεταλλευόμενη τα τραγικά λάθη της Ουίλιαμς πέρασε μπροστά από νωρίς με 6-10, ενώ λίγο αργότερα η διαφορά πήγε ακόμη και σε διψήφια τιμή (9-19). Με την είσοδο των Τερζόγλου και Κλέπκου ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 18-23 αλλά η απόσταση ήταν ήδη μεγάλη και οι Γερμανίδες έκαναν το 0-1 με 18-25, ανοίγοντας έτσι το σκορ με σχετική άνεση. Ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο σετ και οι παίκτριές του μείωσαν τα λάθη τους, αλλά η Βισμπάντεν διατηρούσε μια διαφορά πέντε πόντων (10-15). Ωστόσο, με εξαιρετικές άμυνες και συνεχόμενους πόντους, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν (15-15) και το σετ πήγαινε… χέρι-χέρι ως το φινάλε, με τις φιλοξενούμενες να το κατακτούν με 25-22.

Η Βισμπάντεν προηγήθηκε και στο τρίτο σετ με 4-8 και 5-12, βάζοντας από νωρίς γερές βάσεις για μία εύκολη νίκη. Συνεχίζοντας έτσι, η γερμανική ομάδα πήγε και πάλι σε διψήφια διαφορά (12-22) και έκλεισε και το τρίτο σετ υπέρ της με 14-25 για το 3-0.

Τα σετ: 18-25, 22-25, 14-25.



Source link