Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη ο Τσιτσαρίτο


 

Ελεύθερος κινείται στην αγορά ο Μεξικανός επιθετικός, ο οποίος μετά την αποκατάσταση από τον τραυματισμό του, φαίνεται εξαιρετικά πιθανό να κάνει την επάνοδό του στη Γηραιά Ήπειρο.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου βρίσκεται προ των πυλών και οι ελεύθεροι παίκτες είναι βέβαιο ότι θα έχουν για ακόμα μία φορά την τιμητική τους. Μία από τις περιπτώσεις που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι ο Τσιτσαρίτο, καθώς στα 35 του ολοκλήρωσε τη θητεία του στο MLS, όπου αγωνίστηκε με την Λος Άντζελες Γκάλαξι και σε 74 παιχνίδια βρήκε δίχτυα 38 φορές. Πλέον, βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Ο Μεξικανός επιθετικός έχει επίσης αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε στο γόνατο και τον κράτησε εκτός δράσης για το μεγαλύτερο μέρος της περασμένης χρονιάς και όπως όλα δείχνουν είναι έτοιμος να αποχωρήσει από το MLS, έπειτα από μία 3ετία.

Κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής του καριέρας, ο Χαβιέρ Ερνάντεζ έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την οποία σε 103 εμφανίσεις πέτυχε 37 γκολ, ενώ αγωνίστηκε για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού στη Ρεάλ Μαδρίτης. Με την “Βασίλισσα” βέβαια δεν έδειξε παρόμοια αγωνιστική εικόνα. Μπάγερ Λεβερκούζεν, Γουέστ Χαμ και Σεβίλλη αποτέλεσαν τους επόμενους ευρωπαϊκούς σταθμούς του, που σε 141 ματς σημείωσε συνολικά 52 τέρματα.

Πάντως, τα περισσότερα χρήματα για την απόκτησή του έχουν δαπανηθεί το 2017, όταν η Γουέστ Χαμ τον πήρε από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν έναντι του ποσού των 18 εκατομμύρια ευρώ.//ΠΜ.



Source link